GPF

Copertine

Copertine

Copertinele din poliplan se realizeaza pe teava rectangulara grunduita si vopsita, peste care se intinde acest material (poliplan).
Poliplanul este de fapt o folie pvc care are in consistenta sa insertie de fibra de sticla si plastic conferind-ui o rezizstenta deosebita.
Avantajul copertinelor cu poliplan este acela ca se pot obtine forme deosebite atat pe suprafete mici cat si mari, dar si o coloristica diversificata.
Sunt utilizate pentru: acoperiri terase, acoperire scari, copertine balcon, etc.

Cere oferta

Executam copertine metalice cu Policarbonat. Structura metalica a copertinei este construita ca un singur bloc, sudata complet sau cu componente prinse cu suruburi pentru a rezista actiunilor vanturilor puternice.
Spre deosebire de copertinele retractabile, copertinele construite de catre firma noastra sunt fixe si nu sunt afectate de furtuni sau rafale de vant.
Copertinele sunt curatate si tratate anti-rugina prin vopsire cu grund anticoroziv. Fiecare copertina se construieste individual in functie de amplasament si se monteaza cu modelul/culoarea de Policarbonat Celular dorite de client.
La comanda structura metalica se vopseste in culoarea dorita de client.

Cere oferta